maandag 29 juni 2009

De Kamer van Colin

Mijn kleine mannetje wordt alsmaar groter. Niet alleen groter, maar ook stoerder, gekker, het liefst iedere dag verkleed als piraat, maar ook het jurkje van sneeuwwitje van zijn kleine nicht moet er wel eens aan geloven (sorry papa). Hij denkt zelf al dat hij heel wat is met zijn 5 jaar. Maar gelukkig voor mama nog wel steeds lekker knuffelbaar.

Met zijn 5 jaar wel toe aan een nieuwe kamer. De kamer is bijna klaar. Met een moeder die in de kinderkamers zit moet dit toch zo gepiept zijn zou je zeggen. Maar ja, druk met werk en stylen van andere kinderkamers en thuis moet dan toch even wachten.

Toch is het ei 'bijna' gelegd en zie hier het resultaat. Wand van steigerhout, oude bedstee deuren van de marktplaats gebruikt als luik en voor de kasten. Achter de luik komt nog een mooie poster? Daar is Anja mee bezig en wij zijn heel benieuwd wat dit gaat worden? Vliegtuigjes overal vandaan, stoere metalen hutkoffer voor al zijn verkleedspullen. En een mooie plaid en kussen van stapelgoed om sommige dekbedden (lees: micky mouse, cars..etc) te camoufleren. Zo zijn moeder en zoon allebei blij!

1 opmerking:

PINKA zei

Leuk, al die binnenkijkers op je blog! Nu hebben mijn kinderen aardige kamertjes maar oeh, ik heb toch wel alweer nieuwe ideeen. Kan niet wachten tot ik meer tijd heb. Bedankt Kaia en alle mensen.