woensdag 21 oktober 2009

Van oud bruin naar hip zilver

Je krijgt een nieuwe kamer en je weet al helemaal hoe je het wilt. Zo kwam deze tiener bij ons binnen met haar moeder. Ze zocht een leuk kastje en die wilde ze graag zilver. Maar wel met een witte ondergrond, zodat hij daarna doorgeschuurd kon worden. Lopend door de winkel zag ze niet echt iets wat ze in haar hoofd had. Maar wij hebben nog een 'donker' hok (zit nl geen licht) met werkvoorraad en soms gaan de klanten even mee om te kijken of daar nog iets tussen staat.


Onze werkvoorraad bestaat uit kastjes, krukjes, bureautjes, letterbakken, spiegels, kapstokken etc.. die op de nominatie staan om geschilderd cq gepimpd te worden. En daar stond hij! Het kastje wat zij zocht. Zij kon het al helemaal voor zich zien!


Wij aan de slag. En op ons advies nog groene plankjes erin. De kleur groen komt namelijk terug in het kamertjes. Groene nieuwe knopjes erop en het is weer een heel ander kastje geworden.

Bij het ophalen was ze echt heel enthousiast. Wie heeft er nu zo'n kastje helemaal naar je eigen zin? Die doe je nooit meer weg toch. Die gaat je hele leven mee! Dit is waar wij het voor doen!

Geen opmerkingen: