woensdag 16 december 2009

Whoehoeoe, tis binnen!


Dat is nog eens een leuke reactie van een klant in Amerika. Saskia is voor 3 jaar naar Amerika en in de buurt van San Fransisco is echt niet veel leuks voor de kinderkamer te vinden. In Nederland gaan zoeken en onze site gevonden. Na vele mailwisselingen over de artikelen en het versturen is het pakketje in Amerika aangekomen. Wij hebben Saskia gevraagd om hier een foto'tje van te maken. Hier zijn de spulletjes bij haar thuis in de 'woestijn', zoals ze zelf zegt.


Ook schreef Saskia ons een leuk e-mail over het toepassen van deze spullen in haar huis. Wij mochten dit met jullie delen. Zo leuk een reactie vanaf die grote afstand te ontvangen.

In haar mail geeft zij ook aan dat het niet zo veel voorstelt en ze niet zo goed is in decoreren. Maar oordeel zelf. Wij zijn het hier echt niet mee eens. Ze heeft er echt iets moois van gemaakt en ook heel creatief geweest.

Dit was haar reactie op onze vraag of alle spullen al een plekje hebben gekregen:

Wel heb ik al mijn (onze) nieuwe spullen een plek gegeven. Staat erg gezellig, maar ik ben niet zo goed in het decoreren, vaak slaat het bij mij nergens op. Je kent dat wel (niet persé bij je zelf, maar misschien bij een ander), je gaat flink tekeer met een kwast en verf, je probeert het gestyled en zo nonchelant mogelijk te maken zoals "in de bladen" (ariadne athome en 101 woonidee). En dan vragen de mensen: "hoort dat zo? of moet er nog wat mee gebeuren?".En nee dat is niet hetzelfde grapje als wanneer je je lange haren hebt afgeknipt en iedereen het grapje maakt wanneer de kapper het afmaakt.


Wij hebben Saskia gevraagd of zij interesse had om leuke spullen te spotten daar in Amerika. Ook leuk voor ons blog. Zie hier haar reactie:

Vwb "leuke spullen in amerika" ik moest er keihard om lachen!!Ik kan niet beloven of ik leuke spullen kan vinden, stijl en smaak van hier is...anders. Wij wonen in californie maar wel land inwaarts in de woestijn!Maar ik hou mijn ogen open.
Dat gaat hem denk ik niet worden.

Wat hebben wij er een leuke klant bij in Amerika en een leuk contact ook zo via de e-mail. Wat maakt internet de wereld eigenlijk maar klein. Saskia bedankt voor het delen van je foto's en je verhalen over het inrichten van je nieuwe huis.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een leuk verhaal!!
Gr. Anja