zaterdag 16 januari 2010

Legerkisten en nog eens legerkisten

Spullen voor meidenkamers in overvloed! Voor jongens daarentegen moet je wel beter op zoek! Wij hebben ons extra toegespitst op de jongenskamer en hebben stoere nieuwe accessoires, maar ook veel vintage, brocante en second hand spullen in onze winkel! En legerkisten zijn echt hot voor de jongenskamer. Daar is veel vraag naar! Wij hebben regelmatig leuke vondsten aan legerkisten.

Soms verkopen we ze zo door! Maar we schilderen ze ook vaak en evt. met zelf gekozen tekst erop. Zo creeer je weer een heel andere opbergkist voor je lego, duplo, playmobile etc.. Helaas hebben we lang niet alle legerkisten in onze webwinkel Dat is uiteindelijk wel de bedoeling. In onze winkel hebben we meer keuze aan legerkisten en andere stoere kisten.


Maar heb je een stoere meid dan zijn deze legerkisten natuurlijk ook leuk! Gepimpt voor de meiden en jongens opgelet: 'verboden voor jullie'! De mogelijkheden zijn oneindig.
Plakpapier, behang in diverse motieven, teksten naar eigen wens met stoere kistletters, geschilderd niet geschilderd, afbeeldingen uitgeknipt uit behang of plakpapier. Noem maar op!
Interesse, stuur ons even een mailtje en wij kijken of we het kunnen waarmaken!

2 opmerkingen:

Ellen van Klaveren zei

Hoi Kaia! Ik vind ze fantastisch! En wil er een kopen, maar kom niet op jullie winkel site op de een of andere manier. Klopt dit?

groet
Ellen
ellenvanklaveren72@hotmail.com

Anoniem zei

Hallo,vindt ook zeer mooi deze kisten mr kan je dat maken voor knutselgerief in tedoen? :) Groeten Ann